040-61 99 700
info@parkettesset.se
Mob: 073-580 76 67
 

Vad säger kunderna?

 • ”Jag vill tacka för ett mycket väl utfört arbete. Vi är väldigt nöjda och kan bara rekommendera dessa hantverkare till alla som vill få sina parkettgolv slipade”
  -Tommy på Persikevägen i Lund
 • ”Ville bara säga att ni gjorde ett mycket bra jobb 👍”
  -Max i Trelleborg
 • ”Väl utfört arbete, bra kommunikation, punktliga och trevliga. Anlitar dem gärna igen!”
  -Lars Guttorp
 • ”Tack, det är ett mycket vackert golv ni har gjort till oss. Och dina medarbetare var mycket trevliga. Allt har fungerat utomordentligt. För oss är det fantastiskt att efter kontakt med dig den 5 oktober så är allt klart den 11 oktober.”
  -Håkan Bengtsson
 • ”Tack ännu en gång för allt!
  Tack för ännu ett fantastiskt jobb. Ni fick bort märken vi aldrig trodde skulle försvinna, och tack för att det gick att lösa så snabbt. Nu kan bebisen komma i lugn och ro i morgon.Vi är mer än nöjda!
  -Lina
 • ”Hej Parkettesset! Vill bara meddela att jag tycker golvet är så fint, det är helt perfekt! Det blev en helt ny lägenhet. Kommer rekommendera er till alla jag känner. Tack!”
  -Malou
 • ”Anlitade Parkettesset för att slipa mitt hallgolv. Efter första samtalet tog det inte mer än någon arbetsdag så var de på plats. Blev kanonnöjd, snabbt och enkelt!”
  -Filip
 • ”Hejsan! Ett stort tack för ett fantastiskt arbete ni gjort med mitt golv på konsultgatan i onsdags. Vi kunde inte tro våra ögon, såg ut som ett helt nytt golv. Åter igen tusen tack!”
  -Chaqline
 • Tack för utfört superjobb, jag är överlycklig.
  -Ann Sofie Lindholm
 • ”Vill passa på att tacka för ett perfekt utfört jobb med mina golv. Dina medarbetare var väldigt trevliga och gjorde sitt jobb på ett mycket bra sätt. Dessutom stämde offerten som jag fick av dig exakt på kronan. Ha en trevlig midsommar!”
  -Mats Höllviken
 • ”Hej, Tack för ett bra och effektivt utfört arbete – vi är mycket nöjda!”
  -Karin S.
 • Hej! Jag vill bara tacka för all fantastisk hjälp igår hemma hos mig med mitt vardagsrums golv, det är sååå fint. Jag är så tacksam och glad och så nöjd!Jag vill gärna att det blir samma pojkar som hjälper mig vidare, går det? Tack igen!”
  -Jane
 • ”Hejsan! Ett stort tack för ett fantastiskt arbete ni gjort med mitt golv på konsultgatan i onsdags. Vi kunde inte tro våra ögon, såg ut som ett helt nytt golv. Åter igen tusen tack!”
  -Chaqline
 • ”Jag är så otroligt nöjd med att min trappa från 1978 har blivit som nyfödd i sitt ursprungliga skick efter slipning och lackning, om inte bättre! Trevliga killar, effektiva, snabba och professionella. Rekommenderar verkligen Parkettesset.”
  -Peter på Kulladal, Malmö.​
 • Tack så mycket för god service och vi är supernöjda:)
  -Frida, Ängelholm
 • Hej,Vi kom hem igår och är jättenöjda med hur golven blev. Stort tack för fint utfört arbete!
  -Helena Thunblad
 • Hej,Tack ännu en gång för ett bra jobb!
  -Pertti
 • Vi är otroligt nöjda och rekommenderar er till alla vi känner. Min svärmor på Långgårdsgatan 1 är också mycket nöjd!
  -Elin
 • Tack för ett fint o snyggt utför arbete på Strandgatan i Trelleborg
  -Mats
 • Thank you for all your great job! You do not need to come tomorrow. I am giving the sofa to somebody who wants. So, again, thank you for your service.
  – Eleonora Larsson, Censorsgatan 4 C.

 • Hej igen och tack så mycket för hjälpen. Golvet blev jätte fint! 😊

  Tacksam för alla tips angående rengöring och eventuella behandlingar.
  – Marzena & Alexander Rejbrant

Hör av dig för fri offert!

Kontakta nu